Cyklerne

TRADITION
OG KVALITET

Raleigh – så klassisk, som det kan blive. Raleigh-navnet har stået for kvalitet siden starten i Nottingham i 1887. Kongen af alle stilfulde stålcykler, Raleigh Tourist de Luxe, er blevet opdateret ganske nænsomt af skiftende designere, siden den første gang kørte på gaden i 1921. Snart hundrede år gammel og still going strong. Klassikeren indtager en plads i dansk industri-historie. Tourist de Luxe-cyklerne er nemlig blevet samlet i Danmark siden 1960, først i Århus og siden 1999 hos HF Christiansen i Randers. Tourist de Luxe er udstyret med en sadel fra Brooks, og stafferingerne på skærme og kædekasse er malet i hånden.

 

Raleigh designer citybikes, shoppingcykler og andre cykler med velkendt og gennemprøvet stelgeometri. Alle Raleigh-cykler er udstyret med indvendige gear – lige på nær en fixie-variant af den retromoderne Nottingham-model. Raleigh ruller let og kan altid kendes på sin kvalitet. Alle modeller er udstyret med en god sadel og ergonomiske håndtag. Raleighs sortiment henvender sig til alle aldersgrupper. Det yngre publikum finder nok størst appel i stålcyklerne Tourist de Luxe, Nottingham og Oxford.

 

En af Danmarks bedst sælgende elcykler er Raleigh Superbe, som vi har udviklet i samarbejde med Ældre Sagen. Aktive i Ældre Sagens lokale afdelinger har over en lang periode arbejdet tæt sammen med Raleigh-designerne om at skabe den udgave af en elcykel, som passer bedst til deres behov. Processen gav krystalklare svar på, hvad der betyder noget for brugerne: En elcykel skal ligne en almindelig cykel og være ligeså nem at bruge som en almindelig cykel. Sådan er Raleigh Superbe.

raleigh-1
raleigh-el-2
2013_Tourist

TOURIST DE LUXE

Raleigh Tourist de Luxe er alle tiders mest klassiske cykel med håndmalede stafferinger på skærmene og den lukkede kædekasse. Alle cyklerne er udstyret med fodbremse bagtil og tromlebremse fortil og enten tre, fem eller syv indvendige gear.

CITY

Raleigh Essex er en let og elegant citybike med syv indvendige gear og fodbremse. Essex lægger vægt på komfort med en lidt oprejst kørestilling og ergonomiske håndtag.

Raleigh Dorset er en let og elegant citybike af aluminium med syv indvendige gear. Rullebremser både på forhjul og baghjul.

Raleigh Sprite Alu er klassiske letvægtscykler til herrer og damer med syv indvendige gear. På udstyrslisten står bl.a. et dynamonav, så du altid har lys på cyklen.

raleigh-4
d_shopping

SHOPPING

Raleigh Yate Dame er udviklet til den daglige transport. Indstigningshøjden er lige så lav som udstyrsniveauet er højt. Gel-sadel, justerbart styr, ergonomiske håndtag og syv indvendige gear er standard.

Raleigh Devon er en tæt serie klassisk sorte herre- og damecykler med gel-sadel, justerbart styr, ergonomiske håndtag og lukket kædekasse.

Raleigh Shopping Alu er klassiske shoppingcykler til herrer og damer med syv indvendige gear. På udstyrslisten står bl.a. et dynamonav, så du altid har lys på cyklen.

CLASSIC

Raleigh Classic de luxe er herre- og damecykler på aluminiumsstel med klassisk geometri og mulighed for lædersadel, -greb og frakkeskåner. Vælg mellem tre og syv indvendige gear.

Raleigh Classic Lady Alu er klassiske no-nonsense shoppingcykler til kvinder. Der er syv indvendige gear, og den lukkede kædekasse skåner tøj for snavs og gør cyklen nem at holde ved lige.

Raleigh Nottingham er en retromoderne stålcykel, som du kan få i en version med syv indvendige gear eller som en ét-gearet cykel med mulighed for at skifte mellem fixie og friløb.

Raleigh Oxford indtager en særlig plads blandt Raleighs stålcykler. Oxford er tegnet med et vintage-look, der især understreges af cyklens racerorienterede styr. Syv indvendige gear er standard.

d_classic
raleigh-el-7

ELCYKLER

Raleighs elcykler giver dig et venligt, kraftfuldt skub på cykelstien – også op ad bakke. Det diskrete, batteridrevne system er markedets stærkeste og gør cykelturen til en fornøjelse uanset terræn og vejrforhold. Moderne lithium-ion batteriteknologi gør opladningen let og hurtig.

Elcykel-programmet består af Raleigh Elegance, Raleigh Superbe og Raleigh Superbe Comfort.

Raleigh Elegance er Raleighs elektriske klassisk cykel, lige til at montere kurv og barnestol på.

Raleigh Superbe er resultatet af brugerdrevet udviklingsarbejde, når det er bedst. Superbe hedder også Aktiv Sund elcyklen og er blevet til i tæt samarbejde mellem Raleigh-designerne og et stort antal testpiloter fra Ældre Sagen, som har givet værdifuld viden om ældre elcyklisters ønsker og behov.

Raleigh Superbe Comfort er ekstra behagelig, fordi den er bygget med affjedret forgaffel og sadelpind. Desuden har den en lukket kædekasse.